Την πεποίθηση ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του με την Άιντραχτ για την φάση των ομίλων του Conference League εξέφρασε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του. Ο Βούλγαρος άσος υποστήριξε ότι παρά τη δυσκολία του αποψινού ματς θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι θέλει να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρόγραμμα μοιάζει αρκετά με αυτό της Λουντογκόρετς. Παίζουμε ανά τρεις ημέρες περίπου, έχουμε το Europa Conference League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που έχουμε μπορέσει να δείξουμε ένα τόσο καλό πρόσωπο στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που είμαστε πρώτοι στον όμιλο και τώρα, έχουμε το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Νομίζω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα αισθάνεται καλά και συνεχώς ανεβαίνουμε»

ανέφερε αρχικά ο Βούλγαρος, για να συνεχίσει:

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα επόμενα βήματα. Είμαι νέος εδώ στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά και να έχω καλή απόδοση στο γήπεδο. Πάνω από όλα πρέπει να είμαι καλά και υγιής. Αν δεν είσαι υγιής, δεν μπορείς να παίξεις. Θέλω να καθιερωθώ ως βασικός και να γίνω ηγέτης του ΠΑΟΚ. Μετά, θα κοιτάξουμε τη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Πάκσι

Δεσύλλας: «Στην τελική ευθεία του Κάνγκουα στον Παναθηναϊκό, έκανε τη μισή δουλειά αλλά με ποδόσφαιρο Νίστρουπ»

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.