Δεν τους έφτανε το ιστορικό κάζο που έπαθαν από τη Μακάμπι Χάιφα (2-0) το βράδυ της τρίτης (11/10) στη Γιουβέντους, ήρθε και ο τραυματισμός του Άνχελ Ντι Μαρία για να... δέσει.

Ο 34χρονος εξτρέμ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 24ο λεπτό, παραχωρώντας τη θέση του στον Αρκάντιους Μίλικ, λόγω ενός μικρού σχισίματος στο πόδι του.

Τελικά ο Αργεντινός θα μείνει για περίπου 20 μέρες εκτός αγώνων, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της εθνικής Αργεντικής στο «TyC Sports», Γκαστόν Εντούλ.

Όπως φαίνεται η παρουσία του Ντι Μαρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν κινδυνεύει, καθώς αυτό ξεκινά σε περίπου ένα μήνα και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα είναι κανονικά στη διάθεση του Λιονέλ Σκαλόνι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»