Στρατιώτης της Γαλλίας ακόμη και μετά μία αποτυχία στα 35 του είναι ο Μπορίς Ντιαό, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει το εθνόσημο, ακόμη και στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ!

Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Ήμουν αφοσιωμένος μέχρι τώρα στους αγώνες. Θα πάρω την απόφαση πριν τα προκριματικά. Αν νιώθω ότι θέλω να αγωνιστώ κι άλλο, θα παίξω, ειδάλλως θα σταματήσω», τόνισε.

Όσο για την ήττα από τη Γερμανία και τον πρόωρο αποκλεισμό, ο πρώην άσος των Τζαζ είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αρχίσαμε αρκετά καλά, παίξαμε όπως είχαμε συνηθίσει στην αρχή του τουρνουά, αλλά μετά πέσαμε. Δεν θεωρώ ότι κάναμε τόσο κακό παιχνίδι. Κάναμε όμως πολλά λάθη και χάσαμε, ενώ δεν είχαμε τόσο υψηλό επίπεδο ενέργειας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν θα προχωρήσουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή στο μπάσκετ. Συγχαρητήρια στη Γερμανία, άξιζαν να περάσουν».

Από τη δική του πλευρά, ο Βενσάν Κολέ έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας και επιθετικού πνεύματος, ιδίως στην άμυνα. «Είναι δύσκολο για μας. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και το κάναμε στο ξεκίνημα, αλλά στην πορεία άρχισε η απόδοσή μας να πέφτει. Η Γερμανία είχε υψηλά ποσοστά και εμείς δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Το βασικό πρόβλημα για μας ήταν η άμυνα, δώσαμε εύκολους πόντους σε ένα ματς do or die και αυτό δεν επιτρέπεται. Θα έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί σε όλους τους τομείς», ανέφερε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!