Στο χέρι της ΑΕΚ είναι να πάρει τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, περνώντας από τη Νέα Σμύρνη το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο (19:30), όπως δήλωσε στη Nova ο Ντίντακ Βιλά.

«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η ομάδα μου. Αν εμείς είμαστε σοβαροί, κρατάμε τις θέσεις μας και βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας όταν έχουμε τη μπάλα, μπορούμε να νικήσουμε», τόνισε ο Ισπανός αριστερός μπακ.

Το γεγονός ότι παρά το νικηφόρο σερί της «Ένωσης» η απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δεν έχει μειωθεί δεν επηρεάζει τη σκέψη του Ντίντακ. «Η διαφορά από την κορυφή είναι αρκετά μεγάλη, αλλά αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και να περιμένουμε να έχει κάποια βαθμολογική απώλεια ο Ολυμπιακός για να μειώσουμε τη διαφορά», δήλωσε.

Τέλος, αναφορικά με το νέο σύστημα της ΑΕΚ, στο οποίο και οι μπακ έχουν περισσότερη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι, ανέφερε: «Με το νέο σύστημα υπάρχουν περισσότεροι μεσοεπιθετικοί που πατάνε περιοχή κι αυτό δίνει περισσότερες πιθανότητες και σε εμάς τους αμυντικούς για να πάρουμε περισσότερες πάσες και να συμμετέχουμε στο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»

Ο Μπρινιόλι αντέδρασε σε οπαδό που ευχήθηκε να πεθάνει το παιδί του!

TAGS: A.E.K.