Η Γκο Αχέντ Ιγκλς είναι έτοιμη για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Europa League (19:45). Ο αριστερός μπακ της ομάδας, Ντιν Τζέιμς, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τα δημοσιεύματα που τον συνέδεσαν με την ΑΕΚ το καλοκαίρι.

«Άκουσα και διάβασα κι εγώ κάποια πράγματα, αλλά δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε ο 25χρονος Ολλανδός με ρίζες από την Ινδονησία άσος.

Παράλληλα μίλησε για το ΟΑΚΑ. «Είναι πάρα πολύ μεγάλο, ένα όμορφο στάδιο και είναι κρίμα που θα είναι το μισό κλειστό λόγω εργασιών. Είναι όμορφο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα, ειδικά εκτός έδρας. Έχω αγωνιστεί σε μεγάλα γήπεδα και στην Ινδονησία», είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το πλάνο και οι σκέψεις του Λίσι για την 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου»

Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ: Πρώτο επίσημο τεστ στη νέα εποχή Αλέσιο Λίσι

Τσορμπατζόγλου: «Κλειστά τα χαρτιά του Λίσι - Πιθανότατα με Χατζηδιάκο η βασική 11άδα του ΠΑΟΚ»

Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τη Ντιναμό Κιέβου

Λίσι: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση - Να γίνει ο ΠΑΟΚ μια ομάδα που θ' αγαπούν να βλέπουν οι οπαδοί»

Τσιφτσής: «Να έχουμε ψυχραιμία σε όλο το ματς και να είμαστε σοβαροί»

Χωρίς τον κόσμο της θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η Ντιναμό Κιέβου

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Να σταματήσουμε τον ΠΑΟΚ με την ποιότητά μας»

Τσορμπατζόγλου: «Τα διλήμματα του Λίσι για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου»

ΠΑΟΚ: Οι τρεις «σπαζοκεφαλιές» του Λίσι για την ενδεκάδα με την Ντινάμο Κιέβου