Ενισχύθηκε λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η Ντνίπρο.

Ο ουκρανικός σύλλογος, ο οποίος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έχοντας δώσει μια φιλική αναμέτρηση, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, Όλεγκ Γκόριν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο παίκτης αποχώρησε από την ΦΚ Μινάι ως ελεύθερος και προστέθηκε ως τέταρτος στόπερ στο ρόστερ της Ντνίπρο, η οποία έχει βγει στην αγορά για αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στο Κόζιτσε της Σλοβακίας στις 21:00 ώρα Ελλάδας, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη την 1η Αυγούστου στις 20.30, με τους πράσινους να φιλοξενούν την ουκρανική ομάδα στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τον πρώτο λόγο ο Σα στον Ολυμπιακό, δεν προχωράει του Λιβάκοβιτς

Στον Ηρακλή ο Χρομάντα

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ κάνει focus μόνο στην υπόθεση χαφ, η περίπτωση που δουλεύεται δεν είναι εύκολη»

Τζαλίδης: «Με αυτή την εξάδα σχηματοποιείται ο κορμός της ΑΕΚ - Απαιτητικός ο Νίκολιτς, έχει κατασταλάξει στο 4-4-2»

Τσανάκας: «Προχωρά για τερματοφύλακα και χαφ ο Ολυμπιακός»

Επίσημο: Συμφωνία Παναθηναϊκού με Χάποελ για Κάνγκουα!

Αθανασίου: «Οριστική συμφωνία για τον Κάνγκουα - Αν ήταν πιο ομαδικός στο τέλος θα είχε πιο ευρεία νίκη»

Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού με Χάποελ Μπερ Σεβά για Κάνγκουα, υπογράφει τετραετές συμβόλαιο!

Σάλιακας: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή, πάντα ήθελα να γυρίσω στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρός»

Η ομιλία του Νίκολιτς στους παίκτες της ΑΕΚ πριν την έναρξη της προπόνησης - Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Καλοσκάμης