Ο Λούκα Ντόντσιτς επισκέφτηκε το Βελιγράδι για την προώθηση του νέου παπουτσιού του από την Jordan Brand και σε συνέντευξή του στην Mozzart Sport επανέλαβε πως ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει, ακόμη και σήμερα, το μπασκετικό του είδωλο.

«Εξακολουθεί να είναι ο Σπανούλης. Ήταν ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης και μου άρεσε να τον βλέπω. Για μένα εκείνη την εποχή στην Ευρώπη ήταν ο Σπανούλης», ανέφερε ο σούπερ σταρ των Λέικερς για τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, που εδώ και λίγες μέρες είναι ο νέος προπονητής του Άρη.

Παράλληλα ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος και ο Νίκολα Γιόκιτς άλλαξαν τη γνώμη που υπήρχε στο ΝΒΑ για τους Ευρωπαίους παίκτες. «Έχει γίνει από πολλούς παίκτες, όχι μόνο εξαιτίας των δυο ματς. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο NBA από όλη την Ευρώπη, οπότε, κατά τη γνώμη μου, πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια», τόνισε.

Όσο για τον «Τζόκερ», είπε: «Όταν παρακολουθώ τον Γιόκιτς και όταν παίζω εναντίον του, νιώθω υπέροχα. Αστειευόμαστε λίγο μεταξύ μας, αλλά ο τρόπος που παίζει είναι απίστευτος. Παίζει εκπληκτικά και κάνει κάποια πράγματα που, μου φαίνεται, κανείς δεν βλέπει μπροστά του. Γι’ αυτό κάθε παιχνίδι εναντίον του είναι πραγματικά καλό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube