Ένα βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από τον πατέρα της στα Χανιά Κρήτης.

Ο 56χρονος ο οποίος προφυλακίστηκε, φέρεται πως για χρόνια κακοποιούσε τόσο την σύντροφό του όσο και τα τέσσερα παιδιά του, όπως αποκάλυψε το Flashnews.gr.

Τελικά την περασμένη Παρασκευή η μητέρα του κοριτσιού βρήκε το κουράγιο και ζήτησε βοήθεια απο την αστυνομία. Κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και τα βίντεο από την κακοποίηση των παιδιών - που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια- φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σκληρές εικόνες βίας.

Σε επικοινωνία με την εκπομπή του καναλιού Ε, η μητέρα του κοριτσιού αποκαλύπτει: “18χρόνια δέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Φοβόμουν και στο παρελθόν που είχα μπει στη μέση για τσακωμό κατέληξα στο νοσοκομείο”, αποκάλυψε η γυναίκα και συμπλήρωσε: “Υπήρχαν παντού κάμερες. Ήμουν εσώκλειστη, δεν μπορούσα να πάω πουθενά μόνη. Τα παιδιά πήγαιναν μόνο στο σχολείο”.

Ακόμη, ανέφερε: “Τα παιδιά τα χτυπούσε από τα τέσσερα, πέντε χρόνια και μετά. Τα έβαζε τιμωρία και τα άφηνε στα κεραμίδια μόνα με ένα ποτήρι νερό”.



Πηγή: Thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube