Σε διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ απέδωσε ο Ντομίνγκος Πασιένσια το ναυάγιο στις επαφές του με τη διοίκηση της ομάδας για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Ο 44χρονος προπονητής είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη κι όλα έδειχναν πως η συμφωνία ήταν προ των πυλών, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή.

«Κάθε πλευρά παρουσίασε τις δικές της ιδέες και στο τέλος φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων», δήλωσε στην «A Bola» ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στον ΠΑΟΚ πλέον βρίσκονται από την αρχή σε αναζήτηση προπονητή, με το χρόνο να πιέζει, καθώς στα τέλη Ιουλίου υπάρχει ο πρώτος αγώνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Ιβάν Σαββίδης προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου για να τοποθετηθεί για το θέμα του προπονητή και όχι μόνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Κωνσταντέλια η Γαλατάσαραϊ»

Η πρόταση της Ιντερνασιονάλ στην ΑΕΚ για Ελίασον-Οι Βραζιλιάνοι δημοσίευσαν έγγραφο-Φήμες και για Σάντος

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ακόμη την περίπτωση του Σαλάχ-Εντίν»

Νίκησε τον Βόλο και έκλεισε ραντεβού με τον Πανιώνιο στον τελικό του τουρνουά η Καλαμάτα

Από τις Ακαδημίες, στο όνειρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου: Αυτές είναι οι φανέλες του Ατρόμητου για τη σεζόν 2026/27

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση σε δύο φορ - Στόχος η απόκτηση αμφότερων»

Τσακίρης: «Δεν αποκλείεται να γίνει κάτι στο άμεσο μέλλον με την περίπτωση του Πένραϊς»

Διαψεύδει τις επαφές με Ρέιντζερς για Πένραϊς η ΑΕΚ - Δεν συζητάει δανεισμό

Στον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Λορέντσο Ντίκμαν

Τσακίρης: «Τι λένε σε Βραζιλία και Σκωτία για Ελίασον και Πένραϊς - Ημέρα εξελίξεων και στα δυο μέτωπα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.