Ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ο πιλότος της πτήσης τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Κράσνονταρ.

Πιο συγκεκριμένα όταν το αεροπλάνο πετούσε πάνω από την Κωνσταντινούπολη, ο πιλότος Χάρης Τζόνος, συγκινημένος μίλησε για τον «δικέφαλο» και την ιστορία του και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πετάω για εσάς και πολύ συγκινημένος που αυτή τη στιγμή πετάμε πάνω από την Πόλη. Πετάμε πάνω από την πατρίδα του ΠΑΟΚ και όπως πλέον και η φανέλα, ο ΠΑΟΚ είναι η Μικρά Ασία, είναι η Κωνσταντινούπολη, είναι η προσφυγιά.

Όνειρο μου ήταν να δω παιχνίδι του ΠΑΟΚ όταν ήμουν μικρός μένοντας στην Αθήνα και μου το πραγματοποίησε ο πατέρας μου και παίρνοντας μια φορά το τρένο. Τώρα πετάω μαζί σας και είμαι πολύ ευτυχισμένος. ΠΑΟΚ να είσαι και να μη φοβάσαι. Καλή επιτυχία» ήταν τα λόγια του κυβερνήτη του αεροπλάνου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.