Ένα εξαιρετικό σύνολο είχε φέτος η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου θα μπορούσε να κάνει ακόμη μεγαλύτερα… πράγματα, εάν δεν ξεσπούσε ο κορωνοϊός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε πως η «ομάδα του λαού» είχε πιθανότητες να κατακτήσει ακόμη και την Ευρωλίγκα, ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος για την πρώτη του επαγγελματική χρονιά στην Ευρώπη.

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να παίξουμε στα playoffs της Ευρωλίγκας. Πιστεύω ότι είχαμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο, καθώς είχαμε μία πολύ καλή ομάδα. Πάντα θα γυρίζω προς τα πίσω και θα το σκέφτομαι αυτό. Είχαμε ένα ξεχωριστό γκρουπ, το οποίο ξεπερνούσε κάθε δυσκολία. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά κάθε φορά έβγαινε κάποιος παίκτης μπροστά και έπαιρνε την ευθύνη», δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα «israelhayom.co.il» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις στιγμές που κράτησε από τη φετινή σεζόν:

«Το τελευταίο ματς της σειράς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να νικήσουμε και δεν έπρεπε να χάσουμε και καταφέραμε να κάνουμε καλή δουλειά. Και φυσικά, θυμάμαι και τον τελικό».

Για το αν περίμενε να ήταν έτσι η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και εκτός ΗΠΑ: «Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες όταν ήρθα για πρώτη φορά στο Ισραήλ, αλλά ήταν τρομερός χρόνος για μένα. Όλα μου ταίριαζαν. Ήταν ένας τρελός χρόνος, όπου είδα πολλά πράγματα, που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι ένας μέρος της πορείας μου, που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube