Νέο... επεισόδιο στο σήριαλ του Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Ο Αμερικανός που αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε για ένα διάστημα στους Ντάλας Μάβερικς και έπειτα στη θυγατρική ομάδα, τους Τέξας Λέτζεντς. Πλέον, έμεινε ελεύθερος και από την ομάδα της G-League, κάτι που σημαίνει πως αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντόρσεϊ γενικά έχει δείξει σε μεγάλο βαθμό την επιθυμία να παραμείνει στην Αμερική και να κυνηγήσει το ΝΒΑ, ωστόσο ίσως αυτή τη φορά γι' αυτόν η επιστροφή στην Ευρώπη να είναι μονόδρομος.

Να σημειώσουμε πως οι ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν δικαίωμα να κάνουν προσθήκες μέχρι την 1η Μαρτίου, δηλαδή ένα 24ωρο πριν από την έναρξη της 26ης αγωνιστικής.

Σε 12 παιχνίδια με τη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς ο Ντόρσεϊ είχε 18.9 πόντους (37% τρίποντο), 4.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.7 λάθη ανά παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs