Τέλος εποχής στην Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ ο σπουδαίος Μάρκο Ρόις, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αποφάσισε να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από 12 χρόνια!

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και από το 2009 ως το 2012 αγωνίστηκε στη Γκλάντμπαχ ώσπου επέστρεψε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Με τη Ντόρτμουντ ο Ρόις, αγωνίστηκε συνολικά σε 410 παιχνίδια, σημειώνοντας 167 γκολ και μοιράζοντας 124 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Γερμανίας.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Λεβερκούζεν νίκησε και προσπέρασε την Λειψία με «σφραγίδα» Γκουτιέρες

Ο Καρέτσας μπήκε, βοήθησε την Ντόρτμουντ να πάρει το διπλό στην Στουγκάρδη και έδειξε έτοιμος ενόψει Εθνικής!

Μυθική επιστροφή της Βέρντερ από την κόλαση - Πρώτο τρίποντο για το Αμβούργο στη σεζόν

Επτάρα της Μπάγερν με όργια Κέιν και Ολίσε!

Έτοιμος για την επιστροφή ο Καρέτσας, ξαναμπήκε στην αποστολή της Ντόρτμουντ

Έγινε το γρηγορότερο… πιστόλι στην ιστορία της Bundesliga ο Κέιν!

Bundesliga - 4η αγωνιστική: Η επιστροφή Καρέτσα στο επίκεντρο και δυνατές μάχες για Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ

Κέιν: «Είμαι καλύτερα από ποτέ και θέλω να πάρω το Champions League με την Μπάγερν - Λατρεύω τον Μουρίνιο»

Υγιής και χαμογελαστός στο φουλ πρόγραμμα της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας

Μπαίνει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας-«Τον εξετάζαμε τρεις μέρες και δεν βρήκαμε τίποτα»