Την πρόθεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να προσεγγίσει την Τσέλσι για την απόκτηση του Κόνορ Γκάλαχερ, αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλετενμπεργκ.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του, ο 23χρονος μέσος βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Βεστφαλών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη επαφή τους με τους «μπλε» του Λονδίνου, οι οποίοι φέρονται να τον κοστολογούν κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

«Προϊόν» των ακαδημιών της Τσέλσι, ο Γκάλαχερ επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της το περασμένο καλοκαίρι μετά από αρκετούς δανεισμούς, έχοντας εντυπωσιάσει στις 38 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντόρτμουντ: «Ένα άλλο σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή» - Εννοούσε τον Κωνσταντέλια ο Κράμερ;

Ντόρτμουντ-Ρόμα: Βασικός ο Καρέτσας για τους Βεστφαλούς - Εκτός ενδεκάδας ο Κουλιεράκης

Sky Sports: «Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ ο Κωνσταντέλιας μετά την υπόθεση Ελ Μαλά»

Επενδύει στο μέλλον η Μπάγερν: Έκανε δικό της τον 18χρονο Εντιαγέ έως το 2031

Στις 19 Αυγούστου η απονομή του Χρυσού Παπουτσιού στον Χάρι Κέιν

Έλαμψαν Καρέτσας και Τζόλης και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο φιλικό της Άρσεναλ με την Ντόρτμουντ!

Αποθέωση Sky Sports για Καρέτσα: «Αυτό το παιδί μοιάζει με διαμάντι!»

Μαγικό ντεμπούτο από Καρέτσα στην Ντόρτμουντ με γκολ κόντρα στην Άρσεναλ!

Ντεμπούτο για τον Καρέτσα στην Ντόρτμουντ κόντρα στην Άρσεναλ - Βασικός και ο Τζόλης για τους «κανονιέρηδες»

Στην αποστολή της Ντόρτμουντ για το φιλικό με την Άρσεναλ του Τζόλη ο Καρέτσας