Διατεθειμένοι να δώσουν τη μάχη τους μέχρι τέλους είναι στη Βέροια και δεν πρόκειται να πετάξουν… λευκή πετσέτα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στη Super League, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ράτκο Ντόστανιτς μετά το 1-0 από τον Πλατανιά.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά: «Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του. Από την άλλη να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τον αγώνα που δώσανε σήμερα. Να είναι όλοι σίγουροι ότι εμείς θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή στο δύσκολο δρόμο που είμαστε. Το μοναδικό λάθος που κάναμε το πληρώσαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ φθηνά. Τα δώσαμε όλα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και δεν είχαμε πρόβλημα απέναντι στον Πλατανιά. Ίσως διαφορετικό αν δεν υπήρχε η αποβολή. Μπορεί και να χάναμε, αλλά σίγουρα θα είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Στο γκολ θα μπορούσε να σταματήσει η φάση από τον διαιτητή. Ο παίκτης μας συνέχισε με ελαφριά διάσειση».

-το αν υπάρχουν ελπίδες για παραμονή: «Ναι, γιατί να μην μπορεί να σωθεί η Βέροια;! Αν μιλάτε ποδοσφαιρικά, όλα μπορούν να γίνουν. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Δεν θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Βέροια