Ο Σέρβος τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως αντιμετώπισαν μια πειθαρχημένη ομάδα που είναι καλή στις αντεπιθέσεις και πως το γρήγορο γκολ έδιωξε το άγχος, έδωσε σύνθημα για το ματς με τον Παναιτωλικό και για εννέα βαθμούς μέχρι το φινάλε και θεωρεί πως όλα έχουν γίνει σωστά για την αδειοδότηση.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που τακτικά και αγωνιστικά είναι πάρα πολύ πειθαρχημένη και "φωτιά" στις αντεπιθέσεις, όπως λέμε στην κοινή γλώσσα. Σημείο αναφοράς του παιχνιδιού ήταν το χρονικό σημείο που βάλαμε το γκολ και έτσι μας έφυγε το άγχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, δεν μπορώ να πω ότι γυρίσαμε πίσω, γιατί έχουμε και παιχνίδι την Κυριακή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή προσπάθεια, γιατί τα έδωσαν όλα για τη νίκη

Δεν άλλαξε τίποτα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Υπάρχουν 9 βαθμοί ακόμα στο τραπέζι και θα κάνουμε ότι μπορούμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά, όσο είμαστε ζωντανοί, ελπίζουμε. Από την στιγμή που πιστεύουμε κι εγώ κι οι παίκτες ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι ,με τη βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε.

Η ομάδα έχει κάνει τα πάντα για την αδειοδότηση, ξέρω τι έχει γίνει. Με λαθεμένες πληροφορίες προσπαθούν να επηρεάσουν τους παίκτες. Δεν είμαστε χτεσινοί στο ποδόσφαιρο, ξέρουμε τι γίνεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς κόσμο οι κερκίδες των οργανωμένων του Ολυμπιακού με τη Λαμία

Με αλλαγές η 11άδα του Ολυμπιακού: Βασικοί Πασχαλάκης, Βέζο, Μασούρας και Ναβάρο

Τσακίρης: «Άλλο ένα… match ball για την ΑΕΚ, με νίκη τελειώνει την υπόθεση τίτλος»

Νικολακόπουλος: «Ίσως ευκαιρία σήμερα για τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά να ανέβει στην τρίτη θέση»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Στράτο Σεφτελή

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

TAGS: Βέροια