Απαντώντας στη θέση που εξέφρασε ο Γκαγκάτσης ότι «δεν θέλουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά και δεν θα το παραλάβουμε αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός», ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός του είπε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά που αναφέρετε είναι δήθεν και εκ του ασφαλούς.

Τα λέτε αυτά γιατί γνωρίζετε καλά εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Λέτε τρίχες κατσαρές! Η αξιοπιστία σας άλλωστε φαίνεται και από τον τρόπο που υπαναχωρήσατε στο θέμα της χορηγίας της Λίγκας. Δεν εφαρμόζετε τη συμφωνία εδώ και έξι μήνες. Ακόμα περιμένει η Λίγκα τη χορηγία σας και έχει χάσει τα λεφτά των άλλων χορηγών».

Το μέτωπο Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ που άνοιξε μετά την «πριονοκορδέλα» που πέρασε τους «πράσινους» στην Τούμπα ο Κύζας είναι ξεκάθαρο πως πολύ δύσκολα θα κλείσει.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τον ΠΑΟΚ και για τα ακραία επεισόδια στον Βόλο και θα επιδιώξει τη βαριά τιμωρία του με πρόσθετη παρέμβαση ενώπιον της δικαιοσύνης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube