Επίθεση στον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γίωργο Σπανό, προσπάθησαν να κάνουν οπαδοί του Εργοτέλη, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι Κρητικοί ζήτησαν πέναλτι σε μια φάση, στο τέλος του αγώνα, αυτό δεν δόθηκε και αρκετοί οπαδοί γύρισαν προς την πλευρά του κ. Σπανού, ο οποίος απάντησε. Κάπου εκεί, το πράγμα ξέφυγε και αρκετοί οπαδοί προσπάθησαν να κινηθούν προς το μέρος του, πετώντας αντικείμενα και μπουκάλια.

Αποτέλεσμα όλων, ήταν να φυγαδευτεί ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, στα αποδυτήρια της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα