Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια η Λίβερπουλ στην πιο επική ανατροπή στην ιστορία των τελικών κατακτούσε το Champions League απέναντι στη Μίλαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Το βίντεο από τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης, που επανήλθε στην επιφάνεια λόγω της ημέρας, προκάλεσε πολλά σχόλια κυρίως για τον Γέρζι Ντούντεκ. Ο Πολωνός γκολκίπερ, που έπιασε δύο πέναλτι (κι ένα ακόμη κατέληξε άουτ), στη «ρώσικη ρουλέτα», βρέθηκε στο επίκεντρο.

Κι αυτό γιατί όταν απέκρουσε το δεύτερο πέναλτι, αυτό του Αντρέα Πίρλο, όχι απλώς δεν είχε επαφή με τη γραμμή της εστίας του όπως ορίζουν οι κανονισμοί, αλλά είχε βγει περίπου ένα μέτρο από αυτή!

Προς υπεράσπιση της Λίβερπουλ, ούτε ο Ντίντα τηρούσε απόλυτα τον συγκεκριμένο κανονισμό. Όλα αυτά τα πέναλτι, βέβαια, στην εποχή του VAR θα είχαν επαναληφθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!