Γενναίο χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της Βελέζ, Φέτζα Ντούντιτς, ο οποίος στάθηκε παράλληλα και την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των Βόσνιων στις κερκίδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πάντα μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Βλέπετε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Χασάνοβιτς και ο Ντάριο έκαναν εξαιρετική δουλειά στο κλείσιμο των καλύτερων παικτών τους. Είχαμε δυο στιγμές αδράνειας. Η μία ήταν το γκολ και η άλλη το οφσάιντ. Δείχνει αυτό πόσο επικίνδυνη είναι η ΑΕΚ. Είχα πει στον Τύπο ότι θα παίξουμε γενναία. Νομίζω ότι το γενναίο μας παιχνίδι απέδωσε.

Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Είναι σημαντικό όποιο αγωνίζεται στο γήπεδο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Στα αποδυτήρια αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως «θέλω να ξέρω, όταν τελειώσει το παιχνίδι ότι δώσαμε το 100%. Το κάναμε αυτό και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Έπεισα τον εαυτό μου και τους παίκτες ότι ήταν δυνατό. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας τώρα στο τέλος. Ανατριχιάζω στον πάγκο όταν ακούω τις επευφημίες. Τους ευχαριστώ. Αυτή η νίκη είναι γι’ αυτούς. Για τη διοίκησή μας, για όλους εκείνους που μας υποστήριξαν. Για τους ανθρώπους στο Σαράγεβο. Γι’ αυτούς που μας χαιρετούν όταν μπαίνουμε στο πούλμαν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

Αθανασίου: «Πήρε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός και αγόρασε την ηρεμία του…»

TAGS: A.E.K.