Η καλή πορεία του 25χρονου επιθετικού τη φετινή περίοδο με τη φανέλα του ΟΦΗ κέντρισε το ενδιαφέρον των διοικούντων του γερμανικού συλλόγου. Το τεχνικό τιμ και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας παρακολούθησε αρκετές φορές φέτος τον υψηλόσωμο φορ σε ματς της Κρήτης και της Αθήνας.

Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει τον περασμένο Γενάρη. Πριν από λίγες ημέρες, στέλεχος της Ντούισμπουργκ ήρθε σε νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση, η οποία και απορρίφθηκε. Την υπόθεση χειρίζεται σε συνεννόηση με την κρητική διοίκηση και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πασχάλης Τουντούρης.

Πάντως, δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της Ντούισμπουργκ να επιστρέψουν για τον Θανάση Παπάζογλου το προσεχές διάστημα. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2014 ωστόσο θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό την επόμενη χρονιά. Βέβαια, ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΟΦΗ.


Σωτήρης Ταμπάκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: ΟΦΗ