Ο Μόντο Ντουμπλάντις είναι η καλύτερη απόδειξη πως πάντα υπάρχει περιθώριο για το καλύτερο. Και το αποδεικνύει σχεδόν κάθε χρόνο, φτάνοντας πια και στο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Σουηδός αθλητής «πέταξε» στα 6,25 και απλά υπερέβη τα δικά του όρια. Αν έχει, τέτοια...

Από το 2020 και μετά, όλα τα παγκόσμια ρεκόρ έχουν την υπογραφή του. Η βελτίωση της κορυφαίας επίδοσης στο επί κοντώ από τις αρχές του προ 4ετίας Φλεβάρη μέχρι και το φετινό Αύγουστο, είναι ευθύνη του Ντουμπλάντις.

Από τα 6,17 και την κατάρριψη του ρεκόρ του Λαβιλενί, κάθε φορά φρόντιζε να φτάνει όλο και πιο ψηλά, για να έρθει το φετινό 6,25, το οποίο και πανηγύρισε αγκαλιά με το δικό μας, «Μανόλο».

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί πως πριν 30 χρόνια, ο Σεργκέι Μπούμπκα ήταν εκείνος που είχε γράψει ιστορία με τα 6,14 και αυτή η επίδοση είχε διατηρηθεί 20 ολόκληρα χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!