Συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη των Μπρούκλιν Νετς, Τζο Τσάι, είχε ο All-Star της ομάδας, Κέβιν Ντουράντ, μέσα στο Σαββατοκύριακο και σε αυτή ξεκαθάρισε ότι εμμένει στην επιθυμία του να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Athletic», ο εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου του έδωσε μόλις μία επιλογή στον Τζο Τσάι για να αλλάξει την απόφασή του, λέγοντας του ότι αυτό θα γίνει μόνο αν απολυθεί ο Στιβ Νας μαζί με τον GM, Σιν Μαρκς, καθώς δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην κατεύθυνση που έχουν πάρει οι Νετς.

Η συνάντηση πάντα σύμφωνα με τον Shams Charania έγινε στο Λονδίνο και οι πηγές που επικαλείται ο αξιόπιστος ρεπόρτερ, χαρακτηρίζουν τη συζήτηση ως απόλυτα ειλικρινή και επαγγελματική.

Με αυτή την εξέλιξη, οι Μπρούκλιν Νετς έχουν πλέον απόλυτη γνώση για τους λόγους τους οποίους ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να αποχωρήσει και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με την υπάρχουσα κατάσταση.

Πλέον, μένει να φανεί αν ο ιδιοκτήτης των Νετς θα αποδεχθεί αυτή την απαίτηση του Κέβιν Ντουράντ απολύοντας τον Καναδό προπονητή ή αν θα παραμείνει πιστός σε αυτή την κατάσταση, χωρίς κανείς να μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι κατάληξη θα έχει η συγκεκριμένη υπόθεση.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube