Για το επίτευγμα του Ολυμπιακού μίλησαν ο Τζίμι Ντουρμάζ και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο διαδικτυακό κανάλι των «ερυθρόλευκων». Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα και οι δυο τους εξέφρασαν τη χαρά τους για το ρεκόρ, αλλά και επειδή ανήκουν στους Πειραιώτες.

«Έχουμε κάνει το 11 στα 11 και συνεχίζουμε», το μήνυμα που στέλνει ο Σουηδός εξτρέμ. Οι δηλώσεις έγιναν πριν επιβληθεί η ποινή στον Παναθηναϊκό και κατοχυρωθεί το ντέρμπι στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά

-Λοιπόν παιδιά κάναμε το 11 στα 11 ως τώρα στις νίκες και συνεχίζουμε να μετράμε. Ομάρ ποιά η γνώμη σου γι' αυτό το ιστορικό γεγονός;

«Όπως είπες, είναι τεράστιο το 11 νίκες σε 11 ματς. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Τώρα είμαστε εκεί που ήταν η ομάδα πριν από πάρα πολλά χρόνια. Με μια νίκη ακόμα θα το σπάσουμε το ρεκόρ. Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι σπουδαίο για μας που λαμβάνουμε μέρος στο γράψιμο της ιστορίας».

-Το ρεκόρ «κρατούσε» από τη σεζόν 1966/67 και καταφέραμε να το ισοφαρίσουμε. Ποιό είναι το δικό σου σχόλιο Τζίμι;

«Είναι εκπληκτικό. Αυτό που έχουμε πετύχει ως τώρα είναι φανταστικό. Έχουμε κάνει το 11 στα 11 και συνεχίζουμε. Είναι αληθινά εκπληκτικό».

-Τζίμι στείλε ένα μήνυμα στους οπαδούς τώρα που είστε στη διαδικασία να σπάσετε αυτό το ρεκόρ.
«Φυσικά, όπως πάντα, τους χρειαζόμαστε στο πλάι μας να τραγουδούν και να φωνάζουν υπέρ μας. Παίζουμε πολύ καλύτερα όταν έχουμε τη στήριξή τους. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι πολύ δύσκολο σε άλλες ομάδες του Ολυμπιακού στο μέλλον να σπάσουν το ρεκόρ μας. Θα προσπαθήσουμε, ελπίζω, να έχουμε μόνο νίκες».

-Ομάρ ήταν περίεργο που δεν υπήρχε ο κόσμος στο πλευρό σας στο ματς με τον Αστέρα;
«Φυσικά είναι διαφορετικό όταν δεν έχεις τους οπαδούς σου. Ειδικά στο «Γ.Καραϊσκάκης» που υπάρχει το... σπρώξιμο και η ενέργεια των οπαδών μας. Φάνηκε λίγο στην αρχή που μπήκαμε κάπως πιο αδύναμα στο ματς. Ευτυχώς καταφέραμε να το αλλάξουμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube