Άσχημα μαντάτα για την εθνική ομάδα της Πολωνίας, που όπως όλα δείχνουν θα χάσει μία πολύ σημαντική μονάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τερματοφύλακας της Σπέτσια, Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο στο παιχνίδι κόντρα στη Βερόνα και υπάρχει μεγάλη αγωνία για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Η κατάσταση του φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρή, με τον ίδιο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και θα μεταβεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Εάν οι φόβοι επιβεβαιωθούν, η παρέα του Λεβαντόφσκι δεν θα έχει στη διάθεση της έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή, με τον Βόιτσιεκ Σέζνι να είναι αυτός που θα ξεκινά κάτω από τα δοκάρια.

Μάλιστα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας, ευχήθηκε ήδη περαστικά στον άτυχο ποδοσφαιριστή, μέσω ανάρτησης στα social media.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»