Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων που διεξήχθη στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας, βρέθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 35χιλ. βάδην!

Μπορεί η αθλήτρια από την Καρδίτσα να έχει προκριθεί ήδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο στον σημερινό αγώνα βελτίωσε ακόμα περισσότερο το μέχρι πρότινος ατομικό της ρεκόρ (2.50.04), αφού σημείωσε χρόνο 2.49.55.

Παράλληλα, η Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ανατολή Νέας Ιωνίας) αναδείχθηκε έβδομη με νέο ατομικό ρεκόρ 2.55.10, η Χριστίνα Παπαδοπούλου (Πανελλήνιος ΓΣ) τερμάτισε 1οη με νέο ατομικό ρεκόρ 2.57.29, ενώ η Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) ολοκλήρωσε τον αγών 16η με χρόνο 3.14.13.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητριών της ελληνικής ομάδας χάρισαν στην χώρα μας και το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό, προσθέτοντας μια ακόμη επιτυχία!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασταμάτητος ο Μίλτος Τεντόγλου: Κορυφαίος αθλητής της Ευρώπης για τον Αύγουστο!

Συνεχίστηκαν τα μίτινγκ στίβου για τρεις Έλληνες πρωταθλητές

Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Η 21χρονη Φαίη Δημητριάδου το θύμα του τροχαίου στη Ρόδο

«Διαμαντένιος» Καραλής με ρεκόρ μίτινγκ στις Βρυξέλλες, πρώτη φορά στην καριέρα του κατακτά το Diamond League!

Αποσύρθηκε από το Diamond League των Βρυξελλών ο Ντουπλάντις!

Τον λύγισε στο φινάλε ο Γκέιλ: Δεύτερος ο Τεντόγλου στις Βρυξέλλες μετά από συγκλονιστικό τελικό!

Καραλής-Ντουπλάντις: Απόψε το 9ο επεισόδιο της επικής ελληνο-σουηδικής μονομαχίας με φόντο το διαμάντι!

Καραλής: «Ακόμα και αν κάνω παγκόσμιο ρεκόρ, μπορεί να χάσω»!

Ντουπλάντις: «Πιο δύσκολο από ποτέ το διαμάντι με τον Καραλή σε αυτήν τη φόρμα - Xρειάζομαι ρεκόρ για να κερδίσω»!

Χάλκινο για την Ελλάδα στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ100 στους Μεσογειακούς και 71ο μετάλλιο!