Αξέχαστη εμπειρία, για την οποία δηλώνει ευγνώμων που την έζησε, χαρακτηρίζει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τη συμμετοχή της στην τελετή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όπου ήταν σημαιοφόρος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πλέον στρέφεται στη συμμετοχή της στο αγώνισμα του βάδην, με στόχο να υπερασπιστεί τους πολλούς διεθνείς τίτλους της.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστεί η δύναμη των συναισθημάτων που ζήσαμε χθες. Σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα είναι ότι όλο αυτό το ζήσαμε όλοι μαζί. Αισθάνομαι τυχερή και μόνο που ήμουν παρούσα σε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Από σήμερα το πρωί, γεμάτοι ευγνωμοσύνη και έχοντας πάρει πολλή δύναμη προσγειωνόμαστε στην όμορφη πραγματικότητα και μετράμε αντίστροφα προς τον πραγματικό σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε στο Παρίσι: Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ο καθένας για το όνειρό του, αλλά και όλοι μαζί για όλα αυτά και όλους αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ. See you at Pont d’Iena!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!