Φαβορί για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι η Ατιγόνη Ντρισμπιώτη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρα του βάδην είναι ανάμεσα στις δέκα αθλήτριες που διεκδικούν την τιμητική διάκριση στην ψηφοφορία που διενεργεί η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίζουν την αθλήτρια στα social media. Η ψηφοφορία του κοινού θα μετρήσει 25% στο τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ποσοστό θα έχει η ψηφοφορία των Ομοσπονδιών, των δημοσιογράφων, καθώς και της ειδικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου, πριν λίγες ημέρες, αναδείχθηκε κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον μήνα Αύγουστο. Οι τρεις φιναλίστ θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και η νικήτρια στις 22 του ίδιου μήνα στο Gala που θα γίνει στο Ταλίν.

Υπενθυμίζουμε πως υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής είναι ο Μίλτος Τεντόγλου και υποψήφια για ανερχόμενο ταλέντο είναι ο Ελίνα Τζένγκο.

Για να ψηφίσετε θετικά την Ντρισμπιώτη, και να μετρήσουν οι ψήφοι, αρκεί μόνο να κάνετε like στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Instagram:


LIKE και SHARE στο Facebook:


RETWEET και like την δημοσίευση στο Twitter:


Αναλυτικά οι υποψήφιες
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Ελλάδα) 20χλμ./35χλμ. βάδην
Κίλι Χότζκινσον (Μ. Βρετανία) 800 μ.
Φέμκε Μπολ (Ολλανδία) 400μ./400 μ. εμπ.
Μουζίνκα Καμπούντζι (Ελβετία) 100μ./200μ.
Γιαροσλάβα Μάχουτσικ (Ουκρανία) ύψος
Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία) μήκος
Λόρα Μιούιρ (Μ. Βρετανία)
Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) δισκοβολία
Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) 7αθλο
Ιβάνα Βουλέτα (Σερβία) μήκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube