Μπορεί το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται πυρετωδώς υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς για το ευρωπαϊκό ραντεβού με την Σάλκε αλλά δεν είναι το μόνο.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πιάσει δουλειά και στο κομμάτι του καθώς η Τούμπα καλείται να φορέσει το ευρωπαϊκό της κοστούμι μετά από καιρό.

Ήδη οι εργασίες έχουν αρχίσει στην αίθουσα Τύπου, έτσι ώστε οι εκπρόσωποι της Σάλκε (παίκτες, προπονητές ) αλλά και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι που θα καλύψουν το παιχνίδι να έχουν τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες αλλά και την καλύτερη φιλοξενία.

Πέρα από τις εργασίες που γίνονται στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο θα τοποθετηθούν και τα σχετικά μπάνερ της διοργάνωσης, όπως και οι χορηγοί στα σημεία που θα γίνουν οι δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό τουιτάρισμα της ΠΑΕ για τις εργασίες στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.