Το πρώτο Karate Kid «βγήκε» στη μεγάλη οθόνη τον Ιούνιο του 1984, όμως ο Νικόλας Αλέφαντος του «ανακάλυψε» μετά από 30 και κάτι χρόνια.

Ο Νίκος Αλέφαντος κλήθηκε να σχολιάσει το φιλικό της Γερμανίας με την Αγγλία στην εκπομπή που είναι σχολιαστής, όμως όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο «Κύριος Μιγιάγκι» και ο «Ντάνιελ Σον» είχαν περισσότερο ενδιαφέρον.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Άκου τί έπαιζε, μεταξύ μας

Ενδιαφέρον απόσπασμα από την εκπομπή της Καρατζαφέρειας Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης όπου ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αποκαλύπτει ότι κατά την ανατροπή του σκορ στο Γερμανία - Αγγλία παρακολουθούσε μια φοβερή ταινία που ανακάλυψε στην τηλεόραση.

Posted by Sta Dixtya on Monday, March 28, 2016

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θαύμα στην Αυστρία: Αλεξιπτωτίστρια έμεινε αλώβητη από εναέρια σύγκρουση με αεροσκάφος - Δείτε βίντεο

Στη Ρουμανία κόλλησε ασθενοφόρο και το έσπρωχναν οι παίκτες με τα χέρια!

Φίλος της Φλουμινένσε έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα στο «Μαρακανά»

Απίθανο: Παίκτης του Football Manager ταξίδεψε 2,500 χλμ. για να δει την ομάδα του στην πραγματική ζωή!

Η αγάπη μετακινεί βουνά… κυριολεκτικά: Την ώρα του γάμου έγινε κατολίσθηση!

Ακαθόριστο σκηνικό στο Ακασούσο-Χιμνάσια: Οπαδός άρπαξε την κάμερα και διέκοψε τη μετάδοση!

Ο Λούκα Γκάβραν «χτύπησε» στο 90' και έγραψε ιστορία στο MLS

Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής φίλησε τον διαιτητή γιατί μέτρησε γκολ της ομάδας του

Ο «Χριστός» στη Σεούλ ανυψώθηκε στους ουρανούς -όντως- και εξαφανίστηκε στα σύννεφα

«Ένα μωρό γεννιέται αυτήν τη στιγμή στο Rogers Place»: Γυναίκα έφερε στον κόσμο παιδί εν ώρα αγώνα του NHL!