Συνήθως, η παροιμία λέει πως ο πεθερός δεν θέλει τον γάμο. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και του Μενχτί Αμπέντ, όμως, η νύφη(=Αμπέντ) δεν θέλει αυτό τον… γάμο.

Οι «πράσινοι» στα χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον παίκτη, προσφέροντας μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης στη Νιουκάστλ.

Ο 22χρονος μέσος, όμως δεν φαίνεται τόσο ζεστός καθώς με δηλώσεις μετά το League Cup με την Τζίλινχαμ, ξεκαθάρισε πως είναι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του στις «καρακάξες» και πως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

«Στον Παναθηναϊκό πέρασα μια φανταστική σεζόν. Πρέπει όμως να συνεχίσω και να κάνω ότι έκανα και πέρσι. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα, οπότε είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θέλω να μάθω και να βελτιωθώ, ώστε να δείξω στον προπονητή μου πως μπορώ να τα καταφέρω», ήταν τα λόγια του Αμπέντ.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανατροπή των Αρκάδων και η γκολάρα του Αθανασίου στην εκπνοή: Τα highlights του αγώνα ΟΦΗ-Asteras AKTOR

Προβάδισμα δύο τερμάτων σε 6 λεπτά για τον ΠΑΟΚ με Άλι και Εντιαγέ

Το αντίο του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό: «Δεν είναι το τέλος που θα επιθυμούσα, αλλά…»

«Επεισόδιο» Μπέου με Μπρινιόλι, τα βρήκαν σε τετ-α-τετ μετά από… απειλές για μήνυση!

Κόντης: «Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, ο Αστέρας ήταν πιο πεινασμένος»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά κρατάμε τη νοοτροπία νικητή»

Νίκολιτς: «100% σωστό το πέναλτι - Δεν είναι πολύ σημαντικός ο τραυματισμός Ρότα» - Τι είπε για μεταγραφή και Μπέο

Είχε… τυφώνα Τετέι κόντρα στη «θύελλα» για το 5Χ5 ο ασταμάτητος Παναθηναϊκός!

Ζοάο Μάριο: «Έχουμε βάλει στοίχημα με Γιόβιτς, πρέπει να του κάνω τρεις ασίστ»

Τρομερές δηλώσεις Μπέου: «Ο Γιόβιτς ντύθηκε μαϊμού και πήρε πέναλτι μαϊμού - Παίχτηκαν εκατομμύρια ευρώ στο διπλό»!