Η ομάδα της Φωκίδας προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, γεγονός που την έφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το κλίμα στον Αστέρα είναι εξαιρετικό μετά τις τελευταίες επιτυχίες και ο επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο.

Στο μεταξύ, οι διοικούντες τον Αστέρα Ιτέας εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τα τραγικά γεγονότα από τη θεομηνία στο Δήμο Μάνδρας, εκφράζοντας την στήριξη τους στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Ιτέας μετά από επιθυμία του Πέτρου Μαντούβαλου θα προσφέρει τα έσοδα των δύο επόμενων εντός έδρας παιχνιδιών της ομάδας μας, στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη Δυτική Αττική με στόχο και την ενίσχυση των σχολείων. Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών ώστε να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Θυμίζουμε ότι τα δύο επόμενα ματς στην έδρα της ομάδας της Φωκίδας είναι με τον ΑΟ Σελλάνων (26/11) και τη Θήβα (10/12).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube