Στο… κλίμα του αυριανού ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός βάζει ο Φερνάντο Βαρέλα τους Πορτογάλους, με τη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «publico.pt».

Ο Αφρικανός αμυντικός μίλησε στο πορτογαλικό σάιτ για την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε παιχνίδια όπως το αυριανό και την ξεχωριστή σημασία που έχει για τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» οι αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες.

«Υπάρχει μια έκρηξη αδρεναλίνης, αναμεμειγμένη με μία τεράστια ευχαρίστηση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο παιχνίδι σαν και αυτό. Είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και στη συνέχεια μίλησε για την συμπεριφορά των οπαδών:

«Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν όρια για τους οπαδούς. Εάν θελήσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, θα μπουν».

Από εκεί και πέρα, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια, υπογραμμίζοντας: «Ο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα βασιστούν στην ατμόσφαιρα της Τούμπας η οποία είναι γνωστή ως μια από τις πιο θορυβώδης της Ευρώπης».

Καταλήγοντας, υπάρχουν και οι δηλώσεις ενός οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος περιγράφει όλη την «ιεροτελεστία» της προετοιμασίας του κόσμου για τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube