Όποιος βλέπει την τωρινή αμυντική γραμμή της Γιουνάιτεντ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην νοσταλγεί εποχές που το δίδυμο Νεμάνια Βίντιτς - Ρίο Φέρντιναντ δεν άφηνε να περνάει ούτε «ψύλλος». Ωστόσο, λίγο έλειψε να μην υπάρξει ποτέ αυτί, μιας και η «αιώνια αντίπαλος» Λίβερπουλ είχε ουσιαστικά "κλεισμένο" τον Σέρβο.

«Είχα μιλήσει με τον Ράφα Μπενίτεθ και είχαμε συμφωνήσει σε όλα, όμως δεν ήξερα καθόλου αγγλικά και δίσταζα», ανέφερε σε συνέντευξή του στην Αγγλία ο διεθνής Σέρβος σέντερ μπακ και συμπλήρωσε πως: "Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο ο Άλεξ Φέργκιουσον. Του είπα για το πρόβλημά μου και μου απάντησε πως θα μάθει αυτός σέρβικα αν χρειαστεί. Με έπεισε κατευθείαν για το πόσο με ήθελε και υπέγραψα στη Γιουνάιτεντ".

Ο Βίντιτς ολοκλήρωσε τη θητεία του στο «Ολντ Τράφορντ» με από 300 συμμετοχές, 5 πρωταθλήματα Αγγλίας, 3 Κύπελλα και 1 Champions League, ενώ υπήρξε και αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων».

Επιμέλεια: Χρήστος Ντότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»

Τελειώνει του Σεμένιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκρέι... τιμωρός για την Κρίσταλ Πάλας και ιδανικό αντίο της Τότεναμ στο 2025!