Η καλή, κατά βάση στο δεύτερο ημίχρονο, εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Πολ Εμποκού κρατούν τη βελτιωμένη εικόνα, αλλά αναφέρονται και στα διαιτητικά λάθη.

«Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή μπάλα σε αυτό το γήπεδο, αλλά μας λείπει η νίκη. Δεν είναι ψυχολογικό το θέμα, αν και όταν δεν νικάς σε συνεχόμενα παιχνίδια πέφτει κάπως και η ψυχολογία σου. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και για αυτό προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε αναμέτρηση. Μας λείπει λίγο και η τύχη, γιατί είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να πάρουμε τη νίκη. Στο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, είχα πεταχτεί, ο αντίπαλος έβαλε το κεφάλι του και σκόραρε. Δεν έχω δει ακόμα το γκολ, αλλά άκουσα από όλους ότι είναι 2-3 μέτρα οφσάιντ. Στο ημίχρονο μας μίλησε ο προπονητής μας, μας έπεισε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε παρότι χάναμε με 1-0. Κανένας από εμάς δεν άφησε το κεφάλι του κάτω, θέλαμε όλοι να νικήσουμε σε αυτό το γήπεδο και προσπαθήσαμε να τα καταφέρουμε. Ξέραμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε 120 λεπτά μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, το γνωρίζαμε αυτό αλλά δεν άλλαξε κάτι», ανέφερε ο 22χρονος γκολκίπερ.

Ο Κονγκολέζος άσος είπε με τη σειρά του: «Δεν πήγε κάτι στραβά. ίσα-ίσα ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες, σκόραρε γκολ, είχε δοκάρι, δημιούργησε πολλές φάσεις και καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, δέχθηκε ένα γκολ, δέχθηκε ένα γκολ οφσάιντ και δεν κατάφερε να φύγει νικητής. Θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή μας, με την αντίδρασή μας και την απόδοσή μας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε σε αυτό το γήπεδο, σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Θεωρώ ότι αυτή η εμφάνιση είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»