Μετά την επί σειρά ετών συνεργασία του με τον Στέφανο Δέδα, ο Γιούρε Ζντοβτς θα έχει τον… αδερφό του στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ. Όπως ανακοινώθηκε, ο 36χρονος άσος που έπαιζε την τελευταία τετραετία στον ΠΑΟΚ θα πάρει πόστο στην προπονητική ομάδα της «Ένωσης». Ο Σλοβένος προπονητής είχε συνεργαστεί με τον πρώην (πλέον) σούτινγκ γκαρντ στον Ηρακλή.

«Μίλησα με τον κόουτς Ζντοβτς και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Γεγονός είναι, ότι είχα στο μυαλό μου να συνεχίσω κάποια στιγμή στο μπάσκετ ως προπονητής. Ήλθε η πρόταση της ΑΕΚ και αυτό απλά συνέβη λίγο νωρίτερα. Με τον Γιούρι έχουμε σχέσεις χρόνια, τον είχα προπονητή στον Ηρακλή, ενώ συνεργάστηκε επί σειρά ετών και με τον αδελφό μου. Μιλήσαμε, είπαμε τι ακριβώς χρειάζεται και συμφωνήσαμε», δήλωσε ο Δέδας.

Η ανακοίνωση: Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας» ενισχύεται, με την προσθήκη του Γιώργου Δέδα. Ο έως πρότινος άσος του ΠΑΟΚ εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αλλά παραμένει στο χώρο από το πόστο του προπονητή. Ο Δέδας συμφώνησε για συνεργασία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.