Ο Σερζ Γκουμιενί θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό έκανε γνωστό σήμερα η UEFA μέσω της ιστοσελίδας της.

Ο 42χρονος Βέλγος διαιτητής, έχει σφυρίξει και στο παρελθόν παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Στις 2/10/2007 διαιτήτευσε στο ματς με αντίπαλο την Αρτμέντια, με το «τριφύλλι» να επικρατεί εύκολα 3-0 σε εκείνο το ματς.

Ο Γκουμιενί σφύριξε και στο πρόσφατο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τη Μάιντς, στο οποίο η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε 3-1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σουργιάς: «Τα σημαντικά οικονομικά οφέλη της ευρωπαϊκής πορείας του ΟΦΗ και η ευκαιρία για ανάσες στη διακοπή»

«Πάμε να κάνουμε πράξη το όνειρο»: Η ομιλία του Ανδρούτσου στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Football Meets Data: Ακλόνητο φαβορί για Top 8 ο Ολυμπιακός-Στο όριο για Top 24 o ΟΦΗ

Κόντης: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας που έχω δει - Τα παιδιά δεν σταματούν να με εκπλήσσουν»

Πούγγουρας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Φούντας: «Σημαντική νίκη σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Αποθέωση για τον Μπούση στο Βουκουρέστι - «Να κάνουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα περήφανη»

«ΟΦΗ που δαγκώνει με δηλητήριο ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο»: Το σχόλιο Σουργιά για το σπουδαίο διπλό των Κρητικών!

Κόντης: «Τεράστιο αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

«Τι βραδιά και αυτή για τον ΟΦΗ»: Η εκρηκτική περιγραφή του Μάνου Σουργιά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το μεγάλο διπλό!