Παρελθόν από το τιμόνι του Πανελευσινιακού φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Θανάσης Δημόπουλος, σε μια προσπάθεια να σωθεί η κατηγορία για τους «σταχυοφόρους».

Σύμφωνα με τη «Live Sport» παρόλο που οι τρεις αδερφοί Δημόπουλοι, ο Θανάσης, ο Σπύρος και ο Χρήστος, τρέχουν την ομάδα, έχει παρθεί η απόφαση ο Θανάσης Δημόπουλος να μην συνεχίσει, με τον Γιώργο Βαζάκα να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του.

Ωστόσο, ο Θανάσης Δημόπουλος, προορίζεται για το πόστο του τεχνικού διευθυντή!

Ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να αλλάξουν τα τωρινά δεδομένα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts