Άδοξα τελείωσε το Grand Prix της Μαλαισίας για τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, αφού ένα λάθος σε πιτ στοπ τον ανάγκασε σε πρόωρη αποχώρηση από τον αγώνα.

«Είμαι απογοητευμένος. Φαινόταν πως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς, αλλά στο τελευταίο πιτ στοπ πήγαν όλα στραβά και ο αγώνας τελείωσε πρόωρα για μένα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να πάρω βαθμούς στους δύο πρώτους αγώνες, αλλά μέσα μου είμαι ικανοποιημένος γιατί έτρεξα όπως ήθελα στα Grand Prix. Σίγουρα θέλω να βελτιωθώ, αλλά υπάρχουν πράγματα που με αφήνουν χαρούμενο», δήλωσε ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull.

«Ο πολύς κόσμος επειδή με βλέπω συνεχώς χαμογελαστός μπορεί να νομίζει πως είμαι υπερβολικά καλός, αλλά είμαι εδώ για να τρέχω και να είμαι στην κορυφή. Θα δείτε πολύ περισσότερα στο μέλλον», πρόσθεσε δείχνοντας αποφασισμένος για το μέλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!

Ο Λόσον ακυρώθηκε από τα δοκιμαστικά για το Grand Prix του Μεξικού