Ο διάσημος τραγουδιστής σερ Έλτον Τζον δεν θα εμφανιστεί στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον, όπως γνωστοποίησε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του τραγουδοποιού.

Νωρίτερα σήμερα, ο Άντονι Σκαραμούτσι, ένας οικονομικός σύμβουλος του επιτελείου του μεγιστάνα, είπε κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε, ότι ο Βρετανός καλλιτέχνης πρόκειται να ερμηνεύσει επιτυχίες του στην τελετή ορκωμοσίας. Επιπλέον ο Σκαραμούτσι είπε ότι εκλεγμένος πρόεδρος τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

«Ο Έλτον Τζον θα δώσει συναυλία για εμάς στην τελετή ορκωμοσίας» συμπλήρωσε ο Σκαραμούτσι στην συνέντευξη στην εκπομπή "HARDtalk," η οποία μεταδόθηκε σήμερα. «Ο Έλτον δεν θα ερμηνεύσει τραγούδια του στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ» απάντησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Τραμπ, Φραν Κέρτις.

Ο σερ Έλτον Τζον, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, είχε εμφανιστεί σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης δωρεών υπέρ της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Επιπλέον, δεν έκρυψε την δυσφορία του όταν ο Τραμπ επέλεξε να ακουστούν τα κομμάτια του "Rocket Man" και "Tiny Dancer" χωρίς την άδειά του σε προεκλογικές του συγκεντρώσεις νωρίτερα φέτος, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε χρήση της μουσικής του «δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως επιδοκιμασία προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ».

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς

«Πάγωσε» η Κεντρική Μακεδονία: Ρεκόρ ψύχους με -5 βαθμούς Κελσίου στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές, από 7 Ιανουαρίου 2026

Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια

Ο Τραμπ ανακοίνωσε το πρώτο χερσαίο πλήγμα στη Βενεζουέλα

Χρυσοχοΐδης στον ΣΚΑΪ για μπλόκα: Αντικοινωνική συμπεριφορά η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών