Μεγάλη χαρά σε παιδιά που συμμετείχαν πριν από την έναρξη του αγώνα της Μπριζ με την Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια μετά την προθέρμανση για να ετοιμαστούν για τον αγώνα και ο Γάλλος επιθετικός επιχείρησε να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα πιτσιρίκια περίμεναν να τον ακουμπήσουν.

Άλλωστε, δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από την εποχή που ο ίδιος ήταν παιδί και συμμετείχε σε ανάλογες δραστηριότητες για αγώνες του γαλλικού και όχι μόνο πρωταθλήματος.

Δείτε το βίντεο


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία