Πρωταγωνιστής για όλους τους λάθος λόγους έγινε στα γερμανικά ΜΜΕ ο Μπρέιλ Εμπολό. Ο Ελβετός επιθετικός της Γκλάντμπαχ έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, καθώς οργάνωσε την Κυριακή ένα πάρτι εν μέσω κορωνοϊού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία σήμερα, όταν η αστυνομία έφτασε στο χώρο μετά από κλήσεις πολιτών, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης βγαίνοντας από το παράθυρο, περπατώντας στη στέγη του κτιρίου και καταλήγοντας σε ένα άλλο διαμέρισμα. Για κακή του τύχη, οι αστυνομικοί τον «τσίμπησαν» και έτσι προστέθηκε ένα ακόμη παράπτωμα στη… συλλογή του.

Συνολικά 23 άτομα έχουν προσαχθεί από την αστυνομία για την παρουσία τους στο συγκεκριμένο κορωνο-πάρτι. Η Γκλάντμπαχ για την ώρα δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος και περιμένει την ολοκλήρωση των ερευνών της αστυνομίας για να αποφασίσει για πιθανή τιμωρία του 23χρονου άσου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θαύμα στην Αυστρία: Αλεξιπτωτίστρια έμεινε αλώβητη από εναέρια σύγκρουση με αεροσκάφος - Δείτε βίντεο

Στη Ρουμανία κόλλησε ασθενοφόρο και το έσπρωχναν οι παίκτες με τα χέρια!

Φίλος της Φλουμινένσε έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα στο «Μαρακανά»

Απίθανο: Παίκτης του Football Manager ταξίδεψε 2,500 χλμ. για να δει την ομάδα του στην πραγματική ζωή!

Η αγάπη μετακινεί βουνά… κυριολεκτικά: Την ώρα του γάμου έγινε κατολίσθηση!

Ακαθόριστο σκηνικό στο Ακασούσο-Χιμνάσια: Οπαδός άρπαξε την κάμερα και διέκοψε τη μετάδοση!

Ο Λούκα Γκάβραν «χτύπησε» στο 90' και έγραψε ιστορία στο MLS

Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής φίλησε τον διαιτητή γιατί μέτρησε γκολ της ομάδας του

Ο «Χριστός» στη Σεούλ ανυψώθηκε στους ουρανούς -όντως- και εξαφανίστηκε στα σύννεφα

«Ένα μωρό γεννιέται αυτήν τη στιγμή στο Rogers Place»: Γυναίκα έφερε στον κόσμο παιδί εν ώρα αγώνα του NHL!