Όχι μόνο ρίχνει στο μεταγραφικό… τραπέζι της ΑΕΚ τον Κρίστιαν Έρμπες, αλλά δημοσιογράφος από την Αργεντινή ισχυρίζεται πως η Ένωση έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο.

Συγκεκριμένα, σε τουϊτάρισμά του αναφέρει πως: «Ο κύκλος του Έρμπες έκλεισε. Ο Γκιγέρμο (σ.σ Σκελότο – προπονητής) δεν τον έκρινε απαραίτητο και γι’αυτό έπαιξε μόνο μερικά παιχνίδια. Ο προορισμός του; Η ΑΕΚ».




Το όνομα του Έρμπες δεν έχει παίξει ξανά σε «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το σενάριο μπορεί να μην έχει και βάση. Ο αρχισκάουτερ της Ένωσης, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, έχει ταξιδέψει στην Αργεντινή κι εκτός από την υπόθεση του προπονητή από το μικροσκόπιό του πέρασαν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος δεξιοπόδαρος κεντρικός μέσος έχει δουλέψει στην Μπόκα και με τον Μαρτίν Αρουαμπαρένα, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Έρμπες αγωνίζεται στην ομάδα του Μπουένος Άιρες από το 2009, όμως σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του. Αιτία στάθηκε και ο τραυματισμός του στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο, ο οποίος τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για κάτι περισσότερο από δύο μήνες. To τελευταίο διάστημα έχει αποθεραπευτεί και βρίσκεται εκ νέου στην διάθεση του Σκελότο, ο οποίος τον χρησιμοποίησε και στις αναμετρήσεις κόντρα στην Σέρο Πορτένιο για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και σε δύο ματς πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.