Το συμβόλαιο του Μεσούτ Εζίλ λήγει το 2018, αλλά οι συζητήσεις για την επέκτασή του έχουν ήδη αρχίσει, καθώς επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της Άρσεναλ είναι η παραμονή του στην ομάδα.

Μοναδικό «αγκάθι» είναι η απαίτηση για αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή, κάτι που κάνει τον –όχι και τόσο γαλαντόμο- Αρσέν Βενγκέρ να ανησυχεί.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής αμείβεται με περίπου 160.000 ευρώ την εβδομάδα και τώρα φαίνεται να ζητά μία αύξηση της τάξεως των 70.000 ευρώ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ πάντως, αντί να καθησυχάσει τους φιλάθλους της ομάδας σχετικά με την παραμονή του Εζίλ στους «Κανονιέρηδες», θεώρησε σωστό να κάνει ένα εντελώς διφορούμενο αστείο, λέγοντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: «Δεν νομίζω πως (ο Εζίλ) χρειάζεται να πειστεί. Θέλει να μείνει. Αλλά αν έχεις έναν γερό κομπόδεμα, πάρε με τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, προσπάθησε να σοβαρέψει τη συζήτηση λέγοντας: «Είμαστε διακριτικοί στις διαπραγματεύσεις μας. Σύντομα θα καταλήξουμε. Φυσικά και θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες. Όμως όσο περισσότερα λέω, τόσο σε δυνατότερη θέση τον βάζω (τον Εζίλ)».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Απίθανη Ρέξαμ, έχανε 3-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 24’ και τελικά νίκησε 5-3!

Ο Μαρινάκης ζήτησε το ένα πέταλο του City Ground να πάρει το όνομα του θρύλου της Νότιγχαμ που έφυγε από τη ζωή

Ο Αμορίμ πήρε το μάθημά του: «Αν ξεκινούσα τώρα, θα τα έκανα όλα διαφορετικά…»

Ο Χάαλαντ... κρατήθηκε, ο Πεπ δεν άφησε ούτε ψίχουλο στο τραπέζι: «Πήρα πέντε κιλά εγώ»!