Το θέμα της ημέρας στην ποδοσφαιρική Αγγλία είναι η αυτοβιογραφία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Και ένα από τα πολλά «γαργαλιστικά» θέματα που έθιξε και συζητήθηκε πολύ είναι το περιβόητο «pizza-gate»: Το κομμάτι πίτσας που εκσφενδονίστηκε στον Σκωτσέζο στη διάρκεια «μανούρας» που έγινε στη φυσούνα έπειτα από ένα επεισοδιακό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ το 2004.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φέργκιουσον έγραψε: «Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ήρθε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι ο Βενγκέρ νόμιζε ότι εγώ τον προσέβαλα. Τότε βγήκα έξω και φώναξα “Αρσέν, άσε ήσυχους τους ποδοσφαιριστές μου”. Το αμέσως επόμενο πράγμα, ήταν η… προσγείωση ενός κομματιού πίτσα στο πρόσωπό μου. Πίστευα ότι το έκανε ο Φάμπρεγας, αλλά ποτέ δεν έμαθα και δεν ήμουν σίγουρος».

Ο Φέργκιουσον λοιπόν συμβάδισε με τον «μύθο» (που έχει υποστηρίξει στο παρελθόν και ο Μάρτιν Κίον) ο οποίος θέλει ως δράστη της… ρίψης τον Καταλανό. Και πιθανότητα θα επιβεβαίωσε πλήρως τις υποψίες του σήμερα. Μόλις έμαθε ότι απ’ τους πρώτους που έκαναν like σε μια φωτογραφία με πίτσα που ανέβασε το «arseblog» στο instagram ήταν ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ!

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή

Σούπερ απόδραση της Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε να… μετρά δοκάρια η Τσέλσι!

Έμοιαζε ηφαίστειο έτοιμο να ξυπνήσει η Τότεναμ, αλλά «κοιμήθηκε» πάλι!