Τα… γελάκια του Μάρκο Λιβάγια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να επηρεάζουν τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν έχει επηρεάσει τις συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου του Λιβάγια το συμβάν με το γέλιο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλώς ‘κάθισε’ άσχημα σε κάποιους επειδή γέλασε τη στιγμή που η ομάδα έχανε σε ντέρμπι. Το θέμα του συμβολαίου θα ξεκαθαρίσει σύντομα, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας», ανέφερε.

Παράλληλα τόνισε πως η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο τη Δευτέρα πρέπει να σπάσει την κακή παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια στο τελευταίο παιχνίδι πριν τις γιορτές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.