Η Νιουκάστλ υποβιβάστηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της από την Premier League στην Championship και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο πρώτος από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ και αποφάσισε να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, αναμένεται να είναι ο Ντάριλ Γιάνμαατ. Σύμφωνα με την «Newcastle Chronicle», η οποία εξειδικεύεται σε θέματα της Νιουκάστλ, ο 26χρονος διεθνής Ολλανδός μπακ έχει πάρει την απόφασή του να μείνει στις «καρακάξες», θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του να ανέβει ξανά στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάνμαατ στα δύο χρόνια παρουσίας του στη Νιουκάστλ, μέτρησε 74 συμμετοχές, πέτυχε 3 τέρματα ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»