Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τις σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη που επιστρέφει στους «Ζωσιμάδες» μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι κάτι που μέσα από την προπόνηση μπορούμε να βγάλουμε 100% συμπέρασμα (σχετικά με τον Άμραμπατ). Υπάρχει μία πιθανότητα να μείνει ο Μοχαμάντι και να παίξει ο Χατζισαφί, ο οποίος έχει αρκετό καιρό να ξεκινήσει παιχνίδι. Είναι πιθανό να δούμε αυτές τις αλλαγές. Είναι πιθανό να μείνει ο Γκαρσία στον πάγκο. Ο Λε Ταλέκ που είναι τιμωρημένο. Στα υπόλοιπα, ο Μισελέν πήγε καλά στο ντέρμπι, σύμφωνα με την ανάλυση που έκανε το τιμ, και θα είναι βασικός πάλι. Μήτογλου-Βράνιες πίσω. Αραούχο και τα γνωστά, με Τσούμπερ και Μάνταλο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, αφού προέρχεται από μία διαφορά και ένα ντέρμπι που μεγάλωσε η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Γιαννίκης γνωρίζει τι θα περιμένει και τι μπορεί να δώσει ο ΠΑΣ, έτσι εκτιμώ ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με ένταση στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή, αφού έχει δύο νίκες και δείχνει πως αρχίζει να πιάνει μία σταθερά καλή απόδοση», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.