Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σχετικά με το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από Δευτέρα θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή Υπάρχουν κάποια δεδομένα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Το ένα όνομα είναι του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος παίζει πολύ δυνατά, υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις που έχουν ακουστεί και άλλα που δεν έχουν ακουστεί. Αυτή τη στιγμή αυτός που έχει το προβάδισμα είναι ο Γιοβάνοβιτς. Δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά αυτός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Δεν ξέρουμε αν υπάρξει κάτι τις επόμενες μέρες. Ο στόχος είναι, όπως πάει το πλάνο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, στις αρχές ή μέσα της επόμενης εβδομάδας η ομάδα να έχει προπονητή και να σχεδιάσουν από κοινού την επόμενη μέρα. Υπάρχουν και άλλοι προπονητές στη λίστα».

Σε ό,τι αφορά την παραμονή του Πιέρ Ντρεοσί, ο Διονύσης Δεσύλλας: «Αν δεν ανανεώσει ο Ντρεοσί, ο Παναθηναϊκός θα πάει σε άλλο μοντέλο με ανθρώπους που θα στελεχώσουν την ομάδα, σε στιλ τεχνικών συμβούλων και όλοι μαζί θα τρέξουν την ομάδα και τον νέο προπονητή. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για την επόμενη μέρα. Αν προχωρήσουν όλα αυτά, ίσως το πιο έντονο και κινητικότητας σε ό,τι αφορά την στελέχωση της ομάδας, να φύγουν παίκτες και να έρθουν άλλοι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός-Βόλος: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση και… εκδίκηση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς