Ο άνθρωπος που είχε «σφυρίξει» στη νίκη του Ολυμπιακού στη Ρωσία επί της Ρούμπιν Καζάν (0-1) στις 14/2/2012 για τους «32» του Europa League θα βρεθεί ξανά στο δρόμο του.

Ο λόγος για τον Σέρβο Μίλοραντ Μάζιτς, που ορίστηκε από την UEFA διαιτητής στον αγώνα με τη Γιουβέντους την Τετάρτη στο Champions League.

Ο 41χρονος ρέφερι ήταν γουρλής και στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ για το Μουντιάλ μεταξύ Ρουμανίας και Ελλάδας (1-1) στις 19/11/2013.

Επίσης έχει «σφυρίξει» στο ΠΑΟΚ-Τότεναμ 0-0 για τους ομίλους του Europa League στις 15/9/2011, αλλά και το Ζενίτ-ΑΕΚ 4-2 για την ίδια διοργάνωση στις 30/9/2010.

Φέτος έχει διαιτητεύσει στο Μπεσίκτας-Άρσεναλ 0-0 για τα play offs και το ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ 1-1 για τους ομίλους του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»